СБУ проведе у Львові антитерористичні навчання. Що потрібно знати

2088 0
Громадян просять за необхідності пересування містом мати при собі документи.
Фото: СБУ

Фото: СБУ

У період з 16 по 17 грудня 2020 року на території області проводитимуть заходи антитерористичного характеру. Про це повідомили в управлінні СБУ у Львівській області.

Навчання відбудуться у Львові та прилеглих районах в умовах максимально наближених до реальних із використанням спеціальної техніки. Тому СБУ закликає жителів Львівщини з розумінням поставитись до можливих незручностей, зберігати спокій та дотримуватись правил особистої безпеки.

Читайте також: СБУ затримала ексголову Львівської облради під час отримання хабара

«Під час заходів на окремих територіях можливе тимчасове запровадження особливого режиму, у тому числі обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд особистих речей та автомобілів тощо. Просимо громадян, за необхідності пересування містом, мати при собі документи, що посвідчують особу (паспорт, посвідчення водія, довідку про навчання тощо)», – йдеться у повідомленні.

 
 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!