СБУ на Львівщині заблокувала канал нелегальної міграції до ЄС

1296 1
Спецслужби також затримали кількох нелегальних мігрантів.
фото: УСБУ Львівщини

фото: УСБУ Львівщини

Співробітники УСБУ у Львівській області блокували канал нелегальної міграції до ЄС. Про це повідомляє прес-служба управління на своїй сторінці у Facebook.

Оперативники затримали трьох громадян азійської країни під час спроби нелегально перетнути державний кордон біля КПП «Краківець» неподалік с. Глиниці Яворівського району.

У той же час у Львові співробітники СБУ затримали організаторів каналу — громадянина України, вихідця з Азербайджану, та громадянина Бангладешу під час одержання 22500 грн за переправлення нелегалів.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за контрабанду, незаконний перетин кордону та підготовку злочину. Організаторів нелегального перетину кордону затримали і повідомили їм про підозру.

 


Читайте також:
27 Квітня, 2019 15:24
666 ... так говорити-розсказувати , то краще б щось пожували ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!