Політична реклама

СБУ просить львів'ян утриматись від мітингів заради миру і спокою

1026 0
Львів'ян та мешканців області 26-27 квітня застерігають не проводити і не брати участь у масових заходах, якими могли би скористатися певні деструктивні сили. З таким проханням до громадян звернулось управління СБУ у Львівській області.

У ці дні співробітники управління разом з міліцією та громадськими активістами працюватимуть у посиленому режимі, забезпечуватимуть контроль за в'їздами та виїздами з міста та області, а також патрулюватимуть вулиці Львова.

"Свідома відмова мешканців області від проведення масових заходів має продемонструвати усьому світові і Росії зокрема здатність львів'ян іти на компроміс за для миру і спокою в  державі", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у ці вихідні – 27 квітня у Львові планується проведення маршу вишиванок, який організовує "Рідна земля".  Попри застереження, які звучали з боку представників громадськості, організація не відмовилась від свого задуму, пише "Гал-інфо".

Деякі політики, зокрема нардеп від "Батьківщини" Геннадій Москаль, застерігали, що мають відомості з достовірних джерел про масштабні провокації, які готують спецслужби Росії в західних областях України. "28 квітня, в день, який вважається створенням дивізії СС "Галичина", центральними вулицями Львова, Івано-Франківська та Тернополя мають пройти марші з символікою СС "Галичина" та гаслами, які сприйматимуться жителями Південно-східної України, як загроза свободі, життю та майну", – повідомив Геннадій Москаль.
 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!