СБУ проводить обшуки у квартирі львівського антивакцинатора Стахіва

2691 0
Обшуки проводять відповідно до статті 109 Кримінального кодексу України (Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади),
Пресслужба Національного Корпусу Львівщина

Пресслужба Національного Корпусу Львівщина

СБУ проводить обшуки на вул. Івана Франка, 60, де намагається вручити підозру місцевому антивакцинатору Остапу Стахіву. Інформацію про це підтвердили у коментарі Tvoemisto.tv у пресслужбі Управління Служби безпеки України у Львівській області.

Обшуки проводять відповідно до статті 109 Кримінального кодексу України (Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади), яка підлягає під юрисдикцію СБУ. Перевіряють його діяльність, зокрема через антивакцинальні заклики та настрої. Також зареєстроване провадження за статтею 113 ККУ (Йдеться про диверсію. Дії з метою ослаблення держави, зокрема спрямовані на поширення епідемій)

Читайте також: Буде кінець світу, ми знаємо, як врятуватися. Хто і навіщо заперечує пандемію коронавірусу

Наразі тривають слідчі дії. Як додають в управлінні СБУ у Львівській області, активакцинатори перешкоджають цьому. Однодумці Стахіва також зібралися поруч з будинком та погрожують перекривати вулицю.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv дослідило і спростувало основні тези, які транслює львівський Covid-дисидент Остап Стахів, а також з’ясувало, якими механізмами впливу користуються антивакцинатори та чому їм це може бути вигідно. Про це та більше читайте в матеріалі. Після цього депутат Львівської міськради від партії «Голос» Ігор Шолтис подав звернення щодо діяльності антивакцинатора Остапа Стахіва. 

Вікторія Савіцька

Фото пресслужби Нацкорпупу Львівщини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!