СБУ відреагувала на можливі провокації у Львові

2541 0
Управління СБУ у Львівській області працює у посиленому режимі від початку проведення антитерористичної операції на Сході. Як повідомили Tvoemisto.tv у прес-службі відомства, до провокацій на День Незалежності працівники готові.

Як повідомлялося раніше, українські хакери перехопили листування  бойовика «ЛНР», який координує роботу спецслужб Росії у  Львівській області. Із повідомлення видно, що провокатори планують орендувати житло у центрі Львова та транслювати через гучномовець інформацію про створення Львівської народної республіки.

Зображення: zik.ua

У прес-службі управління СБУ у Львівській області Tvoemisto.tv розповіли, що під час проведення масових заходів та святкувань про безпеку у місті дбають численні службии та органи, серед яких СБУ та поліція. Наразі львівські працівники Служби Безпеки поінформовані про можливі провокації у День Незалежності і готові до оперативного реагування. «Ми зробимо усе можливе, аби День Незалежності у Львові минув спокійно», – зазначила Мирослава Клячківська, речниця управління СБУ у Львівській області.

Наразі для львів’ян діють «гарячі» номери. У разі небезпеки або виявлення цінної інформації мешканцям Львова та гостям міста радять телефонувати:

На телефон довіри: (032) 261 61 43 (у разі потреби анонімність гарантують)

На телефон чергового: (032) 298 66 22.

Додамо, наразі по всій Україні СБУ запровадило «сірий» рівень терористичної загрози (можлива загроза). «Це є найнижчий рівень терористичної загрози. 12 серпня відбулось позачергове засідання координаційної групи антитерористичного штабу. Під час засідання учасники узгодили заходи для переходу у встановлений режим роботи», – розповіла Мирослава Клячківська.

Розмовляла Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!