СБУ викрила торговців зброєю у Львові. Фото

4681 0
Правоохоронці вилучили у затриманих два автомати, два пістолети з набоями до них, три ручні гранати РГД-5 та сто набоїв різного калібру.
фото: Служба безпеки України

фото: Служба безпеки України

Правоохоронці затримали у Львові міжрегіональну групу торговців зброєю, що діяла у трьох областях. Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України на своїй сторінці у Facebook.

Учасниками угрупування, зокрема, є члени добровольчих батальйонів, але в СБУ не уточнили яких. Зброю вони продавали, серед іншого, і представникам криміналу.

СБУ затримала 4-х зловмисників під час продажу двох автоматів, двох пістолетів із набоями до них, трьох ручних гранат РГД-5 та ста набоїв різного калібру.

Під час обшуків у трьох областях правоохоронці вилучили великий арсенал зброї: десятки автоматів та пістолетів різних модифікацій, вибухівку, гранати, сотні набоїв різного калібру, запчастини та комплектуючі до вогнепальної зброї. 
Відкрито кримінальне провадження за ст. 28, ч. 1 ст. 263 та ч. 2 ст. 263-1 Кримінального кодексу України, вирішується питання про оголошення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування, що має встановити джерела походження зброї, коло осіб причетних до протиправної діяльності та місце перебування інших можливих учасників злочинного угруповання. Також перевіряється інформація щодо можливого використання вилученої зброї для дестабілізації ситуації в країні через організацію диверсій.

Фото Служби безпеки України


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!