СБУ викрила у Львові учасника транснаціонального угруповання «Лоту Гулі». Фото

14658 0
Зловмисник спеціалізувався на вимаганні грошей.
Фото: СБУ

Фото: СБУ

Служба безпеки України викрила у Львові учасника транснаціонального організованого злочинного угруповання, яке причетне до вчинення тяжких і особливо тяжких злочинів.

Оперативники отримали інформацію про те, що раніше засуджений громадянин однієї з країн Південного Кавказу нелегально прибув до Львівської області. Зловмисник спеціалізувався на вимаганні грошей і вирішенні конфліктних ситуацій між іншими учасниками кримінального середовища.

Після прибуття на територію регіону він намагався діяти в інтересах міжнародного злочинного угруповання так званого «Лоту Гулі» у ролі «смотрящого». Співробітники СБУ встановили місцезнаходження зловмисника в обласному центрі.

Наразі фігуранту повідомили про підозру у вчиненні злочину.

У межах кримінального провадження, розпочатого слідчими СБУ за ч. 2. ст. 332-2 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення.

Фото СБУ Львівщини

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!