СБУ вилучила у Львові дев’ять гранат

1944 0
Їх заховав у лісопарковій зоні 22-річний житель міста.
Фото: УСБУ у Львівській області

Фото: УСБУ у Львівській області

Дев’ять гранат Ф-1 та дев’ять армійських запалів УЗРГМ знайшли працівники СБУ в схованці неподалік вулиці Омеляна Ковча  в Шевченківському районі Львова, повідомляє прес-служба УСБУ у Львівській області.

Як вказано у повідомленні, місце схованки добровільно вказав 22-річний житель обласного центру, який заховав ці боєприпаси в лісопарковій зоні. Працівники спецслужби вийшли на молодика в процесі здійснення заходів з протидії незаконному обігу зброї. З ним провели роз’яснювальну роботу.

Вилучені предмети скеровані на експертизу, за результатами якої буде ухвалено рішення щодо відкриття кримінального провадження.

Служба безпеки України нагадує, що  особу, яка вчинила злочин, пов’язаний із незаконним поводженням зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, звільняють від відповідальності, якщо вона добровільно здала органам влади вказані заборонені предмети. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!