СБУ виявила «блогерку», яка вела стрім під час ракетних ударів по Львівщині

3529 0
Під час останньої атаки росіян по області одна з користувачок Tik Tok оприлюднила відео, на якому радіє обстрілам по українській інфраструктурі.
Фото умовне

Фото умовне

Працівники Служби безпеки України встановила жінку, яка вела стрім під час ракетних ударів по Львівщині. Так, під час останньої атаки ракет по області одна з користувачок Tik Tok оприлюднила відео, на якому радіє обстрілам росії по українській інфраструктурі. 

Джерело: пресслужба управління СБ України у Львівській області

«Спецслужба оперативно виявляє «блогерів», які ігнорують заборону щодо проведення стрімів чи фото/відео фіксацій  в момент ракетних обстрілів. Під час останніх атак по Львівщині Оперативники СБУ встановили проросійську шанувальницю та після її повернення до Львова завітали в гості»– йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Києво-Печерській Лаврі вихваляли росію, за справу взялися СБУ. Відео

На відео жінка кається у вчиненому та просить вибачення за створену небезпеку для українців.

У СБУ нагадують, що вказана «операторська» діяльність надає ворогу можливість проаналізувати проведені обстріли. У разі, якщо у вас опинились такі відеоматеріали, закликають не поширювати їх в соцмережах.

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!