СБУ запускає нові чат-боти для ідентифікації зрадників і мародерів

991 0
Усі зібрані дані опрацьовуватимуть правоохоронні органи, щоб притягнути колаборантів, мародерів і ворожих агентів до відповідальності.

Служба безпеки України запускає два нових чат-боти у Телеграмі для ідентифікації зрадників і мародерів. Із їхньою допомогою кожен громадянин зможе оперативно допомогти українській спецслужбі викрити злочинців. Усі зібрані дані опрацьовуватимуть правоохоронні органи, щоб притягнути колаборантів, мародерів і ворожих агентів до відповідальності. Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

На чат-бот @Traitor_Search_bot можна надіслати інформацію про зрадників і колаборантів, які співпрацювали з окупантами, а також інтернет-агентів, які «зливають» ворогу важливу інформацію або поширюють у соцмережах контент на підтримку загарбників.

Читайте також: Про що не можна писати в месенджерах під час війни. Пояснення РНБО

А на чат-бот @stop_marauder_ua_bot призначений для збору інформації про мародерів, які розкрадають чуже майно під час війни. Ці дані будуть перевірені та розміщені на створеному СБУ сайті.

Нагадаємо, що продовжує функціонувати офіційний чат-бот @stop_russian_war_bot. З перших днів вторгнення СБУ отримала на нього тисячі повідомлень про позиції і техніку ворога. Також мешканців просять у разі виявлення підозрілих літаючих об‘єктів повідомляти про них через чат-бот «Щось летить». Якщо помітили інші підозрілі об‘єкти або людей – телефонуйте у поліцію за номером 102.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!