СБУ затримала корегувальника російських ракетних ударів по Києву

925 0
Після обстрілів він доповідав про їх результати своєму куратору.
Фото: ssu.gov.ua

Фото: ssu.gov.ua

Служба безпеки України затримала корегувальників ворожих ракетних ударів по Києву. Про це повідомляє СБУ. 

«Контррозвідники СБУ затримали агента російських спецслужб, який корегував ракетні удари по столиці. Після обстрілів він «доповідав» про їх результати своєму куратору і надсилав фотоматеріали з місця. Серед об’єктів, по яким цілив ворог, був стратегічно важливий оборонний завод», – пояснюють у відомстві. 

Агентом виявився працівник одного з машинобудівних підприємств. Він висловлював підтримку агресорам серед колег і заперечував злочини рф, у тому числі обстріли українських міст.

Читайте також: Стали відомі деталі про корегувальника ударів росіян по Львівщині 

Ще одного ворожого поплічника також викрили на одному з київських держпідприємств. Цей зловмисник розсилав колегам проросійські матеріали через Telegram, в яких виправдовував агресію рф нібито для «захисту Донбасу».

У зловмисника виявили мобільні телефони з доказами злочинних дій, вогнепальну зброю та електронні флеш-носії зі службовою документацією.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!