СБУ збудує житло в районі Під Голоском. Візуалізація

2039 1
Висота будинку сягатиме 15 м, а відсоток забудови – 37%.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Управління Служби безпеки України у Львівській області збудує 5-поверхівку з вбудовано-прибудованим гаражем на вулиці На Нивах, що в районі Під Голоском. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили на засіданні виконкому сьогодні, 25 жовтня.

Читайте також: У Львові погодили будівництво житлового кварталу на місці молокозаводу

Земельна ділянка 0,27 га перебуває у державній власності та призначена для будівництва для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Висота будинку сягатиме 15 м, а відсоток забудови – 37%.

Сьогодні, 27 березня торік СБУ провело торги на будівництво житла на вулиці На Нивах, 11. Переможцем тендеру стала будівельна корпорація «Карпатбуд», яке зведе будинок за 83,6 млн гривень.

Читайте також: Нова забудова у студмістечку «Політехніки»: чому мешканці проти гуртожитку

За попередніми підрахунками на будівельно-монтажні роботи передбачено майже 82 млн гривень, решта — на благоустрій території, будівництво зовнішніх інженерних мереж та інших робіт. 

Корпорація «Карпатбуд», згідно з даними Youcontrol, зареєстрована 1999 року у Львові. Її керівником є львів’янин Юрій Карвацький.

12 Лютого, 2020 12:30
Світлана Наразі цей будинок збудовано на 10 поверхів, це далеко не 5-поверхівка...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!