Семеро львів’ян постраждали у нічній ДТП у центрі міста

12228 0
Уночі на 24 травня в центрі Львова в автопригоді постраждали семеро людей. Приблизно о 1:50 на вулиці Дорошенка на перехресті з вулицею Словацького, зіткнулися два легковики. Про це повідомляють у прес-службі патрульної поліції Львова.

Як інформує прес-служба патрульної поліції Львова, зіткнулися ВАЗ 21011 та Volvo 440. У ВАЗі окрім водія були ще четверо пасажирів, у Volvo – водій та пасажир. Усі вони отримали травми.

У 42-річного водія ВАЗа – забійна рана лівої півкулі голови. Один із пасажирів (31 рік) цього авто отримав забійну рану правого вуха, 50-річний чоловік отримав закритий перелом кісток тазу, ще дві пасажирки перебувають у важкому стані в реанімації.

Постраждали і водій та пасажир Volvo. У 24-річного водія забій правої ноги, у 27-річного пасажира – забійна рана спинки носа, забій правої півкулі голови. 

На місці працювали слідчі, які й мають з’ясувати всі обставини автопригоди. Водночас за словами очевидців, як інформують на сторінці «Варти-1», «Жигулі» їхали на червоне світло, а Volvo – на свій «зелений» по вул. Дорошенка. Також очевидці залишають відгуки, що водій ВАЗа був п’яний.

Опублікувала Наталія Середюк

ТЕГИ: аварія, ДТП

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!