Семеро постаждалих під час пожежі у нічному клубі Львова – досі у лікарні

2157 0
Семеро відвідувачів розважального центру, у якому трапилася пожежа 10 днів тому, перебувають на лікуванні.
фото: lviv.dsns.gov.ua

фото: lviv.dsns.gov.ua

«Станом на 6 грудня залишаються на лікуванні 7 осіб, з числа 14-ти госпіталізованих під час пожежі 27 листопада в ТзОВ «Клуб Мі100» у м. Львові (вул. Наукова, 7, Франківський район)», – йдеться у повідомленні Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА. Як інформувало Tvoemisto.tv раніше, медикам не вдалося врятувати чоловіка, який отримав 95% опіків тіла.

Усім постраждалим надають медичну допомогу в повному обсязі відповідно до протоколів МОЗ України. Стан пацієнтів – задовільний.

Читайте також:  У Львові взяли під варту директора нічного клубу, де сталася пожежа

 Нагадаємо, 27 листопада до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в розважальному центрі «МІ100», що на вулиці Наукова, 7. Унаслідок пожежі до лікувальних закладів звернулося 22 людини. Тієї ночі у клубі влаштували вогняне шоу, що і називають попередньою причиною займання. Під час роботи пожежників львів'яни знімали палаючу будівлю на відео і робили селфі на її фоні. Відтак, чоловіка, який завдавав ушкоджень рятувальникам під час пожежі, хочуть притягнути до відповідальності.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!