Семирічна львів’янка встановила світовий рекорд у підйомі з переворотом

2433 0
Дівчинка змогла виконати цю вправу 80 разів.
Фото: Street Workout

Фото: Street Workout

У межах Steel Workout Show, яке цими вихідними пройшло у Львові, семирічна Ніколь Князєва встановила новий світовий рекорд. Дівчинка здобула  першість із силового підйому переворотом на перекладині у своїй віковій категорії, подолавши позначку у 80 разів. За даними організаторів турніру, це у понад два рази перевищило попередній результат.

Програма заходів охоплювала показові виступи національної збірної зі street workout, відкрите змагання серед усіх охочих, конкурси та майстер-клас від промотора вуличного фітнесу Дениса Мініна.

Як підкреслюють організатори, Львів – це перше місто в межах загальноукраїнського туру, де довелося припинити реєстрацію завчасно через надмірну кількість охочих взяти участь. Загалом до участі зголосилося понад 200 хлопців та дівчат.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!