Сенат Польщі визнав російський режим терористичним

698 0
Резолюцію ухвалили 85 голосами.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Сенат Польщі одноголосно ухвалив резолюцію, що визнає російську владу терористичним режимом. 

Джерело: офіційний сайт верхньої палати польського парламенту.

Читайте також: Польща готова прийняти нову хвилю біженців з України

Резолюцію ухвалили 85 голосами. Документ рішуче засуджує війну росії проти України та закликає інші країни, які також підтримують мир, демократію та верховенство права, затвердити аналогічні рішення про визнання влади рф терористичною. Польські депутати наголосили на необхідності притягнення до відповідальності винних у невиправданій агресії проти нашого народу. 

«Ці злочини вимагають міжнародної відповіді не лише у вимірі гуманітарної та військової допомоги, а й правової», – заявив сенатор Александер Поцей.

Нагадаємо, 13 жовтня ПАРЄ ухвалила резолюцію на підтримку України. У документі російський режим визнається терористичним. 18 жовтня парламент Естонії оголосив російський режим терористичним.


Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!