Політична реклама

Серед 76 маршруток Львова даівці виявили несправність у 16

1835 0
У Львові співробітники ДАІ лише за півдня виявили 16 технічно несправних автобусів та 15 водіїв автобусів-перевізників, які відхилялися від визначених маршрутів, - повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

За час проведеної державтоінспекторами Львівської області перевірки було оглянуто 75 автобусів, з яких у 16 були виявлені технічні несправності. Зокрема, у двох випадках була несправною гальмівна система, у 12 випадках – зношеність протекторів шин, один автобус був переобладнаний без відповідних дозволів.

Також в одному випадку було виявлено заблокований аварійний вихід.

За півдня проведеної перевірки співробітники ДАІ виявили 15 випадків, коли водії автобусів порушили правила перевезення пасажирів, у трьох випадках вони порушили правила зупинки, у двох випадках водії використовували автобуси, які не мали дозволів на їхню експлуатацію з метою перевезення пасажирів. Всього протягом 2 лютого було складено 49 адміністративних протоколів.

Як така поведінка перевізників позначається на львів`янах, дізнавались "Головні новини Львова"

 

Нагадаємо, що 1 січня у Львові запрацювала нова транспортна мережа. А з понеділка у Львові повинен курсувати маршрут №1001, що йде з Рясне-1. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!