Серед евакуйованих з Китаю українців є молода львів’янка

23559 9
Також на борту літака, що прибув зранку у Харків, були мешканці ще 15 областей.
Фото: SkyUp

Фото: SkyUp

Серед евакуйованих з китайського міста Ухань українців є молода львів’янка. Про це під час брифінгу повідомив речник МВС Артем Шевченко, передає РБК-Україна.

Читайте також: Нашим найбільшим ворогом є не коронавірус, а два «паразити»

За словами Артема Шевченка, в Україну евакуювали мешканців Маріуполя, Кривого Рогу, Києва, Полтавської, Харківської, Миколаївської, Кіровоградської, Львівської, Волинської, Дніпропетровської, Вінницької, Хмельницької, Донецької, Житомирської, Запорізької, Закарпатської та Одеської областей.

Нагадаємо, сьогодні, 21 лютого, літак авіакомпанії SkyUp привіз евакуйованих з китайського міста Ухань, де епідемія нового типу коронавірусу, українців у Харківський аеропорт. Їх поселили для 14-денної обсервації у військовому санаторії в місті Нові Санжари на Полтавщині.

Читайте також: Евакуація українців з Китаю. Як усе відбувалося

Додамо, учора заступник голови ЛОДА Іван Собко та т. в. о. директора департаменту охорони здоров’я ЛОДА Андрій Васько повідомили під час брифінгу, що кожна область, зокрема і Львівська, мають план на випадок, якщо треба буде розмістити евакуйованих. На Львівщині для цього вибрали два медзаклади – Львівську обласну клінічну інфекційну лікарню та обласний госпіталь ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи, що у Винниках. В останньому учора провели симуляційні навчання, що збурили медичний персонал та мешканців Винник. У Винниках після цього заблокували виїзд з госпіталю барикадами із шин та протестували проти можливого розміщення там евакуйованих. Водночас керівництво ЛОДА та керівництво госпіталю заявили, що розміщення евакуйованих на Львівщині не планується.


Читайте також:
21 Лютого, 2020 12:11
До дичі тутешньої Що і треба було довести: за відсутності аргументів та здорового глузду в хід ідуть шини, палиці, каміння. Охлократ бореться насильством та беззаконням за конституційні права. Ахаха, звучить як сюрреалізм якийсь. Най'го шляк трафит, що сі може творити в тий голові? В ютубі є ролик де бабуська хретиться до вже знесеного пам'ятника Леніну на Хрещатику, і заявляє, що для неї від святий, а вона - продукт соціалізму. Тут, гадаю, подібний діагноз...
21 Лютого, 2020 11:49
1 До"вумника" Ти можеш говорити - писати про мене,і подібних, "навчати"грамматики, а я просто подумаю про тебе.. (може), і подумки..... тебе, (це вже точно).
21 Лютого, 2020 11:24
1
21 Лютого, 2020 10:51
До дичі тутешньої Ну абаяже які "патріоти"! Куди не підеш, то здалека таких "патріотів" і ДИЧ видно, починаючи від газонів запаркованих і витоптаних до хабарників всюдисущих. Почули тему Феофанії від порохоботів, і пишуть, і пишуть. І навіть, якщо політики вирішили здобути політичні бали, спекулюючи на цій темі, для чого, наче барани, йти в них на поводі? Включи МИСЛЕННЯ, людино, і мову вчи, вумніку. Я навів свої аргументи ЩОДО ЦІЄЇ ТЕМИ, а від тебе одна безмістовна балаканина, і оправдання себе вишиванкою і бідністю - як кажуть 'чому бідні, бо дурні...' Дикість і негумагнність нічим не оправдується! Включи МИСЛЕННЯ, людино, а все решту прийде саме собою.
21 Лютого, 2020 09:40
1 До"вумника":Захід непомийна яма!!! А ПАТРІОТИ!!! Як і багато інших людей в Україні. Влада наробила біду з переміщенням цих людей, не думаю, що в раді все було зроблено в тиху, половину знали, інші ні. Потрібно було грамотно вирішувати, а не дурити з переміщенням. Підставили всі і в першу чергу себе. Нема поваги ні до одної партії. Винники, як і інші об'єкти, в які намагались поселити цих людей не для цього. А столиця відмазалась, навіть не розглядалось це питання, зрозуміло, бо рахується елітою, а насправді... Нічого особисто проти тих людей немаю, серце кроїлось, дивлячись на все... Не підготовленість, ворожнечпа між тими "партіями", підстави, договорняки... До чого йдем? І ще, наші люди є всюди, і не знаєм, чого чекати кожному завтра, сьогодні пан, а завтра пропав, так, що, може і ти завтра дупи будеш мити комусь за кордоном. Як кажуть від тюрми і суми... Кожен заробляє як може, головне працювати, а не обдурювати, як нас всіх дурять купу років. Гімн України виконували, вшановуючи пам'ять загиблих на Майдані, а не через те, що не впустили людей з Китаю. Винники не інфекційна лікарня, проблем багато, як і у більшості лікарень країни. А Феофанія-самий раз, якщо "всі здорові" то чому не туди? Ось це більше людей цікавить. Кияни ж гостинні, камені б не кидали. А дикунами будеш озивати собі подібних, умнік. Тема зачинена.
20 Лютого, 2020 23:50
До дичі тутешної А якщо б навкволо Феофанії така ж дич жила, то може їх одразу на Марс відправити? Для чого тоді призначені інфекціїні лікарні? Тебе не хвилює, що в Україні щороку сотні заражаються туберкульозом, помирають від нього - чи теж закрити ці лікарні, бо хтось поряд живе, а всіх хворих в концтабір і в піч? Від грипу не помирають люди, але досі не навчилися мити руки? Кір не ходив Україною, бо такі ж вумні мийники європейських гузиць виступали проти вакцинації, і надіялисі на боже милосердє?
Я впевнений лиш в одному - що здорово і критично мисляча людина, попри всі свої страхи, не била б вікна в автобусах, не палила шини, і не молиласі молебні до матінки божої, аби їх крайну хату минула та біда. Мій аргумент - це ГУМАНІЗМ, РОЗУМНІСТЬ та ЗАКОННІСТЬ. А твій який?
20 Лютого, 2020 22:33
1 До "коментатора" про"дич" :Впевнений, що всі здорові? І ти бачив умови, в які хотіли помістити на"обсервацію" цих людей? В Феофанію, думаю зраділи би всі! Умови, лікарі, столиця! А не область.
20 Лютого, 2020 22:23
До дичі тутешної Привезли ЗДОРОВИХ українців і для перестороги хотіли ще протримати на карантині 14 днів у інфекційній лікарні, а дич тутешня, галичанська, яка сі ревно хрестит у вишиванках, збунтувалась і шини звозить. Чи подуріли, чи вам пороблено? Видно в Європі, куди їздите працювати, ви бачили лише голі гузиці які мили, дикунами були, дикунами і лишлися. Соромно, що в нас такий народ! Щось не те у вас точно в голові!
20 Лютого, 2020 19:30
1 Везли б до Києва. Чому "влада" вирішила, що Винники-це саме те місце, "комфортне, придатне" для прийому людей з Китаю? Любий розуміє, що тут щось не те. Тим більше, чотирьох людей залишили з температурою, а вони контактували. Я розумію, люди наші і т. д., но чому Київ не прийняв? Думаю, що навіть і не розглядався такий варіант.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!