Серед львів’ян шукають молодих соціальних підприємців

2483 0
Інститут міста пропонує безоплатне резидентство в Інкубаторі молодіжного соціального підприємництва YEI (Львів, вул. Весняна, 4) для молодих та активних соціальних підприємців і осіб, що працюють над проектом створення власного соціального бізнесу у сферах екології, енергоефективності, культури, освіти та інклюзивності. Про це інформує прес-служба ЛМР.
Фото: businessnewsdaily.com, firstcommercebk.com, betanews.com

Фото: businessnewsdaily.com, firstcommercebk.com, betanews.com

Термін резиденції – два місяці (з 1 лютого по 1 квітня 2016 року).

Пропонують:

безкоштовне робоче місце в коворкінгу;
спілкування з однодумцями;
користування meeting room;
можливість проведення заходів.

Зацікавлених кандидатів просять надіслати коротку презентацію бізнес-ідеї свого соціального підприємництва чи опис проекту (до 500 символів) та CV на адресу [email protected]. Останній термін – 26 січня (до 16.00 год).

Довідка. YEI – Інкубатор Молодіжного підприємництва – створений для об’єднання ініціатив креативних молодих людей та підтримки розвитку їхніх бізнес-проектів. Місією YEI є поширення практик підприємництва, основним мотивом діяльності якого є не максимізація прибутку, а запровадження позитивних соціальних перетворень в суспільстві. Інкубатор Молодіжного підприємництва (YouthEntrepreneurIncubator (YEI) був створений у партнерстві з Інститутом розвитку міст у Кракові та StartupDepot (Львів) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща в рамках програми «Польська допомога розвитку 2015».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!