Політична реклама

Серед вживаних іномарок львів'яни віддають перевагу Opel та Volkswagen

1090 0
Найпопулярнішими марками авто на вторинному ринку України є ВАЗ, Volkswagen і Opel. Але, залежно від регіону, уподобання автолюбителів істотно різняться. Так, наприклад, на заході країни більше люблять іномарки, а на сході - «вітчизняний автопром». Про це повідомляють аналітики сайту приватних оголошень Slando, дослідивши продаж вживаних авто в Україні.

Так, у Львові серед іномарок на вторинному ринку найпопулярнішими виявились Volkswagen і Opel.

Найпопулярнішою маркою авто на вторинному ринку у всіх регіонах є ВАЗ. При цьому в деяких областях кількість авто цього бренду в 5-7 разів перевищує число пропозицій найближчого конкурента. Так, Lada і Жигулі мають величезну популярність у Сумській, Луганській і Кіровоградській областях.

А от у Рівненській, Волинській та Чернівецькій областях позиції ВАЗу найслабші. Тут більше люблять Volkswagen. Старі авто цього бренду тут продають майже також часто, як і продукцію Волзького автомобільного заводу. Що стосується вітчизняного виробника, то ці машини найчастіше продають на «батьківщині», в Запорізькій області. Тут уживана продукція ЗАЗ відвоювала друге місце на вторинному ринку, поступившись тільки ВАЗам. ЗАЗ також входить в першу п'ятірку найпопулярніших марок уживаних авто в Луганській і Кіровоградській областях.

Детальніше про популярні марках авто на вторинному ринку України дивіться в інфографіці: http://infogr.am/Auto-in-Ukraine-0/

За даними аналітиків Slando, середній вік старих авто на вторинному ринку України становить 14 років. Середня ціна - $ 8,5 тис. Найпопулярніші моделі - Daewoo Lanos, Chevrolet Aveo і ВАЗ 21099.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!