Сергій Коровайник оскаржить заставу в 150 тисяч гривень

1725 0
Його апеляційну заяву Вищий антикорупційний суд ще не переглядав.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

В. о. директора департаменту містобудування ЛМР Сергій Коровайник, якого підозрюють у неправомірному продажі землі під індустріальний парк у Рясному, оскаржить рішення 153,6 тис. грн застави та здачу паспортів. У пресслужбі Львівської міської ради Tvoemisto.tv повідомили, що посадовець подав апеляцію.

Наразі його апеляційну заяву Вищий антикорупційний суд ще не переглядав. Натомість вночі після кількагодинного засідання суд таки змінив запобіжний захід міському голові Андрієві Садовому, якого також підозрюють у зловживанні службовим становищем у цій справі. Замість мільйонної застави його відпустили під особисте зобов’язання до середини січня.

Читайте також: Яким буде індустріальний парк у Львові. Відео

Нагадаємо, Сергія Коровайника та міського голосу Львова підозрюють у зловживанні службовим становищем під час продажу земельної ділянки у Рясному-2  нідерландській компанії СТР для будівництва індустріального парку. Детальніше про те, у чому підозрюють міських посадовців читайте у матеріалі Tvoemisto.tv.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!