Сергій Притула оголосив новий збір на 50 бронетранспортерів

3659 0
Збір триватиме з 2 по 8 листопада.
Скріншот з відео

Скріншот з відео

Фонд Сергія Притули оголосив новий збір коштів для ЗСУ – на цей раз збирають 200 мільйонів гривень на закупівлю 50 бронетранспортерів Spartan.

Джерело: Сергій Притула у Facebook

«Ви хотіли великий збір? Мегазбір? А давайте для нашої рідненької армії купимо дуже багато броньованої техніки. Давайте будемо брати її десятками, пачками і зробимо з того всього великий броньований кулак. Великий збір на 50 «Спартанів» оголошую відкритим. Рахунки в описі до відео. Погнали», – йдеться в повідомленні.

Він зазначив, що на партію з 50 британських бронетранспортерів Spartan потрібно зібрати 200 млн гривень. Збір триватиме з 2 по 8 листопада. Волонтер додав, що всі 50 БТР є в наявності, тож ця партія зможе дуже швидко прибути в Україну.

 

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк: https://cutt.ly/mNArQQB

Перекази по Україні

БО Благодійний фонд Сергія Притули

ЄДРПОУ 43720363

Призначення платежу: «Безповоротня благодійна допомога»

UA123052990000026004046716119

Нагадаємо, 11 жовтня благодійний фонд Сергія Притули спільно з активістом Сергієм Стерненком за добу зібрали на дрони-камікадзе 352 млн грн.
 
Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!