Сергій Притула оголосив збір 500 мільйонів гривень на три Bayraktar для ЗСУ

2850 0
Активіст оголосив збір у свій день народження.
Фото: Bayraktar TB2 / Shutterstock

Фото: Bayraktar TB2 / Shutterstock

Волонтер і громадський активіст Сергій Притула оголосив збір коштів на три Bayraktar для Збройних сил України. За тиждень необхідно зібрати 500 мільйонів гривень.

«Друзі, у мене сьогодні День Народження, не даруйте мені подарунків, задонатьте на фонд Притули, краще купимо щось для наших захисників». Я хочу бути, як Ви! Сьогодні мені 41. Мені не потрібні подарунки чи пафосні привітання. Все про що я мрію у свій ДН – це наша Перемога!», – сказав Притула.


З грошей, які люди вже пожертвували у фонд Сергія Притули, виділили 2 мільйони доларів, залишилось зібрати ще 13 мільйонів.

Зазначимо, що Благодійний фонд Сергія Притули підписує угоду, згідно з якою планує придбати 3 ударних безпілотники  і передати їх повітряним силам ЗСУ. Щодня публікуватимуть звіт про те, як просувається збір коштів. Реквізити Благодійного фонду Сергія Притули доступні за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!