Сергій Притула відправив Ілону Маску книгу з історії України

1455 0
На початку жовтня Притула оголосив збір на підручник з історії України для Маска.
Фото: Twitter / Serhiy Prytula

Фото: Twitter / Serhiy Prytula

Волонтер Сергій Притула повідомив, що відправив книгу з історії України авторства Романа Піняжки американському підприємцю Ілону Маску, який нещодавно запропонував «мирні пропозиції» щодо завершення війни в Україні. 

«Книга з історії України Романа Піняжка вже на шляху до вас, Ілоне Маску. Сподіваюся, це допоможе вам зрозуміти, чому здатися російській імперії зла не є варіантом для українців! Решту зібраних $63 100 буде витрачено на рації Motorola R7 для ЗСУ», –  написав волонтер у Твіттері.

Читайте також: Ілон Маск запропонував віддати окупований крим росії. Реакція українців

Зазначимо, на початку жовтня Притула оголосив збір на підручник з історії України для Маска. В результаті вдалося зібрати  – 2,3 млн гривень. Решту зібраних коштів буде витрачено на рації Motorola R7 для Збройних сил України.

Нагадаємо, нещодавно Ілон Маск висловив думку, що результатом ескалації конфлікту між росією і Україною може стати ядерна війна, і запропонував на своїй сторінці у Твітері опитування, в якому склав власну формулу завершення війни. Він запропонував провести ще один референдум та забезпечити водою Крим.  

У відповідь Президент Володимир Зеленський у Твіттері опублікував своє опитування щодо того, «який Маск подобається більше»: той, що підтримує Україну чи той, що за росію.

Пізніше Маск написав, що досі дуже сильно підтримує Україну, але «переконаний, що масштабна ескалація війни завдасть великої шкоди.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!