Сергію Коровайнику призначили заставу та попросили здати закордонний паспорт

2294 0
Внести заставу або оскаржити рішення суду він може упродовж наступних п’яти днів.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

Вищий антикорупційний суд призначив в. о. директора департаменту містобудування ЛМР Сергієві Коровайнику, якого підозрюють у неправомірному продажі землі під індустріальний парк у Рясному, 153,6 тис. застави.

Читайте також: «Зараз не йду, наступного року – подумаю». Хто може стати новим мером Львова

Засідання відбулося сьогодні, 28 листопада. Внести заставу або оскаржити рішення суду він може упродовж наступних п’яти днів. Також Сергій Коровайник повинен здати закордонний паспорт у Державну міграційну службу на 2 місяці.

Готовність взяти його на поруки висловили колишні народні депутати Любомир Зубач та Олег Лаврик, заступники міського голови Львова Ірина Маруняк, Галина Слічна та Сергій Бабак, а також депутати ЛМР Любомир Босаневич, Олена Пасевич і Тарас Кльофа.

Читайте також: Яким буде індустріальний парк у Львові. Відео

Нагадаємо, Сергія Коровайника та міського голосу Львова підозрюють у зловживанні службовим становищем під час продажу земельної ділянки у Рясному-2  нідерландській компанії СТР для будівництва індустріального парку. Вчора ВАКС призначив Андрію Садовому понад мільйон гривень застави. Той заявив, що готує апеляцію і називає цю справу політично вмотивовано. Детальніше про те, у чому підозрюють міських посадовців читайте у матеріалі Tvoemisto.tv.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!