Сергію Коровайнику скасували заставу та відпустили на поруки

1723 0
Раніше йому призначили заставу 153,6 тис. грн.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

Вищий антикорупційний суд скасував своє попереднє рішення про заставу 153,6 тис. грн для в. о. директора департаменту містобудування ЛМР Сергія Коровайника та відхилив апеляцію Спеціальної антикорупційної прокуратури.

Засідання закінчилося вчора, 10 грудня, пізно ввечері. Крім застави, суд також скасував вимогу здати закордонний паспорт. Готовність взяти Сергія Коровайника на поруки висловили екснардеп Олег Лаврик, заступники міського голови Львова Ірина Маруняк, Галина Слічна, Сергій Бабак та Геннадій Васьків, а також депутат міськради Любомир Босаневич. Усі вони приїхали й на засідання суду.

Читайте також: Яким буде індустріальний парк у Львові. Відео

Сергія Коровайника та Андрія Садового підозрюють у незаконному продажі земельної ділянки у Рясному-2 під індустріальний парк нідерландській компанії СТР для будівництва індустріального парку.  Андрія Садового замість мільйонної застави відпустили під особисте зобов’язання до середини січня. Детальніше про те, у чому підозрюють міських посадовців читайте у матеріалі Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!