Сертифікати міжнародних іспитів з іноземних мов зараховуватимуть як ДПА

1259 0
У 2020/2021 навчальному році учні на ДПА зможуть обрати третім і четвертим навчальними предметами дві іноземні мови.
Photo by Green Chameleon on Unsplash

Photo by Green Chameleon on Unsplash

Сертифікати і дипломи з міжнародних іспитів з іноземних мов у 2020/2021 навчальному році дозволили зараховувати як державну підсумкову атестацію учням. Про це повідомляє пресслужба Міністерства освіти і науки України.

Для тих учнів, які вивчають іноземну мову у школі за рівнем стандарту або академічним рівнем, достатньо мати сертифікат рівня В-1. Водночас для школярів, що навчаються в класах з поглибленим вивченням іноземних мов, – щонайменше В-2.

Читайте також: Де найкраще вчать англійську та математику. Рейтинг шкіл Львова та ОТГ

Перелік міжнародних мовних іспитів, результати яких Міносвіти зараховуватиме як ДПА, можна переглянути за посиланням. Окрім цього, у 2020/2021 навчальному році учні на ДПА зможуть обрати третім і четвертим навчальними предметами дві іноземні мови (обов'язкові – українська мова, математика). 

Нагадаємо, що з 1 лютого в Україні розпочалася реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) у 2021 році, що триватиме до 5 березня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!