Коли у Львові може запрацювати сервіс виклику таксі Taxify

4562 0
Європейський сервіс замовлення таксі Taxify невдовзі планує стартувати у Києві. У компанії розповіли Tvoemisto.tv, що їхній прихід до Львова залежатиме від успіхів у столиці.
фото: itc.ua

фото: itc.ua

Taxify планує «запускатися» у Києві наприкінці вересня 2016 року. Також у компанії розглядають можливість приходу й до інших великих міст України. Зокрема, і до Львова. Однак це залежатиме від того, наскільки успішною буде їхня робота в столиці. Про це Tvoemisto.tv розповів голова маркетингового відділу Taxify Павел Караджаур.

Серед переваг їхнього сервісу він перерахував: конкурентні ціни, краща якість роботи водіїв (у порівнянні з традиційними службами таксі), високі стандарти якості автомобілів, двостороння оцінка «клієнт-водій» та «водій-клієнт», можливість безготівкової оплати, співпраця як із «ліцензійними», так і з приватними шоферами, вищі зарплати водіїв. Голова маркетингового відділу додав, що одним із кредо компанії Taxify є сентенція «Щасливі водії – щасливі клієнти».

Читайте також: Де у світі найдешевше та найдорожче таксі? Інфографіка

Довідково. Taxify – транспортна компанія, послугами якої користуються здебільшого у країнах Балтії та Східної Європи. Створена у 2013 році в Естонії, зараз вона працює в Чехії, Естонії, Фінляндії, Грузії, Латвії, Литві, Сербії, Нідерландах і Мексиці. Має плани розвиватися і в інших країнах Європи.

Мобільний додаток Taxify доступний для операційних систем Android та IOS. Користувачі можуть вибрати свій автомобіль, залежно від часу прибуття, вартості та рівня сервісу. Після запиту клієнти можуть бачити автомобіль, що прибуває, на карті в режимі реального часу, а також платити за проїзд через Taxify-додаток.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що європейський сервіс замовлення таксі Taxify з Естонії планує розпочати роботу в Україні, зокрема – у Львові. Також про свій прихід до України заявляла і компанія Uber (мобільний сервіс виклику таксі). Анонсували, що спочатку Uber запрацює у Києві, потім у планах вихід на інші великі міста − Харків, Дніпропетровськ, Одесу, Львів. 

Підготувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!