Сервісні центри МВС готові цілодобово реєструвати «євробляхи»

5817 0
Також тривають процедури щодо спрощення розмитнення для власників авто на іноземних номерах.
Фото: Волинь Online

Фото: Волинь Online

Регіональні сервісні центри МВС цілодобово реєструватимуть авто на іноземних номерах. Про це сьогодні повідомив Департамент комунікації МВС України.

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 26 листопада, на міжвідомчій нараді за участю Національної поліції, Держприкордонслужби та Головного сервісного центру МВС.

Читайте також: В Україні набрали чинності закони про «євробляхи». Що це означає

«Для неухильного дотримання водіями транспортних засобів, що перетинають державний кордон, норм законів №8487 і №8488 регіональні сервісні центри МВС готові забезпечити безперебійну роботу із державної реєстрації розмитнених транспортних засобів у цілодобовому режимі», - заявив голова наради, перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

Львівський регіональний сервісний центр МВС розташований на вулиці Данила Апостола, 10.

Окрім цього, на урядовому рівні тривають міжвідомчі консультації щодо спрощення процедури розмитнення для власників авто на іноземних номерах.

Читайте також: На Львівщині перекрили пропускний пункт Рава-Руська. Фото

Нагадаємо, що для власників «євроблях» встановили пільговий коефіцієнт на розмитнення авто протягом 90 днів.

Також сьогодні зранку авто на єврономерах продовжили блокувати кордон з Польщею.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!