Сервіси, що допоможуть налагодити віддалену роботу на час карантину. Перелік

6413 0
Тут можна проводити конференції, виставляти рахунки, планувати задачі та багато іншого.
фот: budz.com.ua

фот: budz.com.ua

Згідно з ухваленим 17 березня парламентом закону, задля запобігання поширенню коронавірусу потрібно рганізувати дистанційну роботу для працівників підприємств усіх форм власності.

Львів’янин Максим Слободянюк, який займається автоматизацією маркетингу, на своїй фейсбук-сторінці виклав перелік ресурсів, що допоможуть зручно та ефективно налагодити віддалений робочий процес.

Читайте також: Як працювати вдома в умовах карантину: 10 порад

Організація зустрічей

Щоб домовитись про дзвінок чи зустріч з урахуванням різниці у часових поясах та з узгодженням календаря можна використовувати безкоштовний сервіс для бронювання зустрічей Calendly, а також Acuity Scheduling, користування яким коштує від 15 до 50 доларів на місяць. Обидва сервіси надсилають нагадування про заплановані дзвінки та зустрічі.

Планувальники задач

Щоб усе запланувати, систематизувати та пріоритезувати, а також встановити дедлайни і комунікувати щодо задач, можна використовувати безкоштовні сервіси Trello і Asana.

Спільна робота над документами

Окрім відомих багатьом Google Docs, для спільної роботи над документами можна використовувати сервіси Coda і Notion.

Прості бази даних

Також є безкоштовні сервіси, що дозволяють спільно працювати над записами, даними, вести звітність. Їх також можна використовувати як планувальники задач. Це GSheets та Airtable (pre-CRM).

Time trackers

Для розуміння ефективності своєї роботи і кількості витраченого на певну задачу часу можна використовувати сервіси Toggl (коштує 9-18 доларів на місяць) і Hubstaff (7-20 доларів). Ці сервіси можна інтегрувати із планувальниками задач.

CRM

Ці сервіси допомагають вести базу клієнтів, зберігати інформацію про угоди, звітність за продажами, комунікувати з клієнтами тощо. Також вони автоматизують багато процесів. Ідеться  про сервіси Hubspot (від 50 до 3200 доларів на місяць), Pipedrive (від 12 до 99 доларів на місяць), Zoho CRM (12-35 євро або 100 євро за безлімітний пакет).

Комунікація

Робочі обговорення можна вести у безкоштовному сервісі Slack – тут можна налаштувати нагадування, підключити інші сервіси для доступу до документів, сповіщення тощо. Zoom надає безкоштовно 45 хвилин групових дзвінків. Також для комунікації підходить Gmail (G-Suite має безкоштовну пробну версію).

Читайте також: Як правильно самоізолюватися під час карантину. Інструкція від МОЗ

Опитування і збір даних

Для збору інформації підходять сервіси Google Forms (для особистого використання і для компаній) і Typeform (35-70 доларів на місяць). До них можна підв’язати інші сервіси.

Рахунки і бухгалтерія

У виставленні рахунків та веденні бухгалтерії допоможуть сервіси Xero (пакети від 20 до 40 доларів на місяць) та Wave (безкоштовно). Обидва інтегруються з іншими сервісами.

Автоматизація та інтеграція

Звязати всі попередні сервіси між собою та забезпечити системну роботу допоможуть Zapier (є безкоштовний пакет, пакети за 20, 50, 300 і 600 доларів на місяць) та Integromat (є безкоштовний пакет, а також пакети від 9 до 300 доларів на місяць).

Графіки

Графіки того, що відбувається в бізнесі чи в роботі над проєктом, можна будувати у сервісах Databox (є безкоштовна версія) та Data Studio.

Створювати схеми можна у Draw.io та Xmind (35-60 доларів на рік).

Відео

Для запису відео з екраном, що економить час, що йде на переписку, можна використовувати сервіс Useloom (є безкоштовний пакет, а є пакет за 4 долари на місяць).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!