Сестра Севастіяна Карвацька заявила, що від її імені шахраї виманюють гроші на потреби АТО

971 0
Вона також застерегла, аби люди не потрапили на гачок до шахраїв і в жодному разі не надсилали їм коштів.
Фото: Медіаресурс УГКЦ

Фото: Медіаресурс УГКЦ

Невідомі створили у соціальній мережі Фейсбук фейкову сторінку керівниці Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоровя сестри Севастіяни (Карвацької). Під її іменем вони розсилали повідомлення, де просили переказати кошти на потреби АТО. Про це сестра Севастіяна повідомила вранці сьогодні, 2 лютого.

Вона також застерегла, аби люди не потрапили на гачок до шахраїв і в жодному разі не надсилали їм коштів.

«Дорогі друзі, шахраї створили під моїм іменем сторінку і просять кошти на АТО від мого імені. Я жодних коштів не просила, прошу ігнорувати такі прохання!», – йдеться в її повідомленні.

Нагадаємо, що також напередодні синкел у справах монашества Львівської архиєпархії УГКЦ, єромонах Юстин Бойко заявив, що шахраї використовують його фото, щоб виманювати у підприємців будівельні матеріали. Так, уже неодноразово зловмисники, прикриваючись іменами священників і нібито волонтерством, виманюють у довірливих громадян кошти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!