Сестри Музичук потрапили в десятку найкращих шахісток світу

2795 0
У сотню найкращих шахістів увійшли ще 11 українців.
Фото: 5.ua

Фото: 5.ua

Анна та Марія Музичук з Львова увійшли в ТОП-10 найсильніших шахісток світу.  Про це повідомляє офіційний сайт Міжнародної федерації шахів.

Так, стало відомо, що дві львів’янки Анна та Марія Музичук – увійшли в топ-10 найкращих шахісток світу.

У цьому рейтингу ексчемпіонка світу Марія Музичук посідає шосте місце, а її старша сестра Анна Музичук – сьома. Зазначимо, що найсильнішою у світі шахісткою стала китаянка Хоу Іфань.

Читайте також: Польща поновлює видачу віз і замість агресії РФ уроки з Усиком. Головне за ніч і минулу добу

У сотню найкращих шахістів увійшли ще 11 українців. У першій сотні в жіночій частині знайшлось місце ще для чотирьох представниць України: Юлії Осьмак (33 місце), Анні Ушеніній (50), Наталії Буксі (55), Інні Гапоненко (62).

У світову сотню чоловічої половини потрапили сім шахістів України: Антон Коробов (42), Юрій Криворучко (51), Олександр Арещенко (57), Василь Іванчук (59), Павло Ельянов (66), Ілля Нижник (73), Андрій Волокітін (97).

У чоловіків впевнено лідирує чемпіон світу норвежець Магнус Карлсен.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!