Сестри Музичук стали срібними призерками Європи з шахів

2013 0
У неділю, 22 листопада, в Ісландії завершився чемпіонат Європи з шахів, в якому взяли участь 30 жіночих та 36 чоловічих команд. У складі жіночої команди участь брали львів’янки Анна та Марія Музичук. Про це повідомляють у прес-службі ЛОДА.
фото: ldfuk.edu.ua

фото: ldfuk.edu.ua

Жіноча збірна команда України виборола срібні нагороди, набравши 15 очок (7 перемог, 1 нічия, 1 поразка). В складі команди виступали двоє представниць Львівщини – сестри Анна та Марія Музичук, а також Наталія Жукова (Одеська область), Анна Ушеніна (Харківська область), Анна Гапоненко-Яновська (Херсонська область).

Читайте також: Люди твого міста: Марія Музичук про шахи і любов до Львова

Перемогу у цих змаганнях здобула команда Росії – 17 очок, третє місце посіла команда Грузії – 14 очок.

Чоловіча збірна команда України в складі Василя Іванчука, Юрія Криворучка (Львівська область), Павла Ельянова, Антона Коробова (Харківська область) та Олександра Арещенка (Луганська область) посіла 5 місце.

Нагадаємо, 1 березня 2016 року у місті Львові розпочнеться Матч за звання чемпіонки світу з шахів серед жінок між чинною чемпіонкою, львів’янкою Марією Музичук та претенденткою на титул китаянкою Хоу Іфань.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!