Сьгодні до Арени Львів курсуватиме додатковий транспорт: деталі

1927 0
Для вболівальників, які сьогодні поїдуть на футбольний матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Шахтар» – «Фенербахче», курсуватиме додатковий транспорт до стадіону «Арена Львів».
фото: litetrip, zik.ua, bavaria-tour.com.ua

фото: litetrip, zik.ua, bavaria-tour.com.ua

«Сьогодні вперше турецький клуб у Лізі чемпіонів у Львові грає з українським клубом «Шахтар». Завтра очікується аншлаг на стадіоні, багато гостей та мешканців нашого міста будуть дивитися футбольний поєдинок. Ми з клубом уже організували транспортне сполучення і вирішили питання з вивезенням технічного персоналу.

В стандартному режимі ми виставляємо два додаткових маршрути: до початку матчу шатл-баси курсуватимуть з площі Петрушевича (6 автобусів на довіз людей і 6 на вивіз) та від кінотеатру імені Олександра Довженка (4 автобуси на довіз і 4 на вивіз глядачів) до вулиці Вернадського», - розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.

Крім цього, буде посилений режим роботи тролейбусів: на 3 маршрутах – 3, 25, 20 – буде збільшена кількість машин і всі подвійні тролейбуси, які є у тролейбусному депо, будуть задіяні на вивіз глядачів після футбольного матчу. На автобусних маршрутах 3А, 10, 25, 40 також збільшують кількість машин на всіх маршрутах, інформує прес-служба міськради.

«На вивіз технічного персоналу ми спланували 4 автобуси у 4 напрямках о 1:30 год. ночі. Цієї кількості автобусів буде достатньо, щоб розвести всіх стюартів і працівників стадіону після футбольного матчу до тих районів, де вони проживають.

Також завтра в районі Автовокзалу буде працювати ЛКП «Муніципальна дружина» для забезпечення громадського порядку. Є проблеми з «Львівелектротрансом», коли велика кількість глядачів іде на Автовокзал і сідає у тролейбус. Траплялись випадки, коли були розбиті вікна і поламані двері. Тож ми задіємо нову форму: на кожних дверях буде стояти контролер з «Львівелектротрансу». Так будемо везти глядачів в цей день», - пояснив Віктор Щир.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!