Шахістка зі Львова обіграла росіянку у півфінальній партії чемпіонату світу

2447 0
Анна Музичук обіграла Олександру Костенюк у першій півфінальній партії чемпіонату світу в Тегерані.
фото: nv.ua

фото: nv.ua

Українка Анна Музичук обіграла росіянку Олександру Костенюк у першій півфінальній партії чемпіонату світу з шахів в Тегерані. У першій партії українка грала чорними і здобула перемогу на 64-му ходу. 32-річна Костенюк ставала чемпіонкою світу в 2008-му році.

Зазначимо, що на шляху до півфіналу Костенюк вже обіграла одну українку: на стадії 1/16 фіналу росіянці поступилася Інна Гапоненко.

В іншій півфінальній партії китаянка Тань Чжуньї обіграла індійську шахістку Харіку Дронаваллі. Другі партії півфіналу чемпіонату світу відбудуться завтра, 24-го лютого.

Додамо, в кінці 2016-го року Анна Музичук захистила звання чемпіонки світу з бліцу на турнірі, який проходив в Досі.

Нагадаємо, на стадії 1/16 фіналу світової першості львівська шахістка здолала росіянку Аліну Кашлінськую з рахунком 1,5:0,5. У першій партії Анна Музичук здобула перемогу, а в другій зіграла з суперницею внічию. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!