"Шахтар" у Львові переграв "Динамо" і став володарем Суперкубка

1838 0
У вівторок, 22 липня, стартував новий футбольний сезон в Україні. У Львові "Шахтар" здобув перемогу над "Динамо" у матчі за Суперкубок України. Гра закінчилася з рахунком 2:0.

Обидва м'ячі "гірники" забили в заключному відрізку гри, скориставшись грубими помилками в обороні "Динамо". Перший гол на 75-й хвилині забив Олександр Гладкий. А на третій компенсованій хвилині перевагу донеччан подвоїв Марлос.

Читайте також: Сотні людей у центрі Львова співали гімн і скандували: "Україна понад усе" 

Перед початком матчу гравців вивели на поле діти-переселенці з зони АТО. А голкіпер Андрій П'ятов отримав приз як найкращий воротар попереднього чемпіонату України.

Відео: Ukraine2014

Довідка: 

Суперкубок України – одноматчевий турнір, який проводиться Об'єднанням професіональних футбольних клубів України «Прем'єр-ліга» та у якому грають володар кубка України і чемпіон попереднього сезону. У випадку, якщо кубок і чемпіонат виграла одна команда, то в Суперкубку грають чемпіон і фіналіст кубка. Розігрується суперкубок з 2004 року. Проводиться за 4 дні до початку регулярного чемпіонату. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!