Шахтар-Баварія у Львові. Вболівальників просять приходити завчасно

2281 0
Сьогодні у Львові відбудеться матч між ФК «Шахтар» та ФК «Баварія». Розпочнеться матч о 21.45 на стадіоні «Арена Львів». Відтак, керівництво стадіону та футбольного клубу «Шахтар» просять вболівальників приходити на матч завчасно.

«Хотів би зазначити важливість матчу — це ⅛ Ліги чемпіонів. Такий матч, такого рівня вперше відбувається у Львові. Зрозуміло, що є неймовірний ажіотаж зі сторони вболівальників. На жаль, Арена Львів вміщує 34 500 чоловік, думаю, що якби місткість була 50-60 або й 70 тисяч глядачів — стадіон був би повний.

Хотів би звернутись до усіх вболівальників та глядачів, які збираються відвідати матч – приходьте раніше. Це викликано тим, щоб вболівальники зайшли на стадіон якомога комфортніше та не відчували незручностей. Громадський транспорт міста буде працювати у підсиленому режимі, тому у всіх буде чудова можливість з комфортом дістатись стадіону.

Кількість стюардів на цей матч становить близько п’ятиста чоловік – це безпрецедентна кількість, пов’язана з високим рівнем даного матчу та з великою кількість вболівальників Баварії — очікуємо від 1500 до 1700 фанатів німецького клубу», - зазначив Вадим Гунько, в.о. директора стадіону «Донбас Арена», повдомляє прес-служба ЛМР.

Також, як інформувало tvoemisto.tvна час проведення матчу графік роботи громадського транспорту, а саме: маршрутних таксі No 3А; 10; 25; 40 та тролейбусів No 3; 20; 25, буде продовжено до 01.00 год. ночі. Також на вказаних маршрутах працюватиме більше транспортних одиниць. Зокрема, на усіх тролейбусних маршрутах курсуватиме по 3 транспортні одиниці додатково. Загалом, на трьох маршрутах курсуватиме 36 тролейбусів.На автобусному маршруті №3а курсуватиме 14 машин, на маршруті No10 – 10 машин, на маршруті No25 та No40 – по16 машин.

Для комфорту мешканців та гостей міста, до стадіону будуть курсувати шатл-баси, які відправлятимуться з площі Є. Петрушевича та від к-т. ім. О. Довженка до Автовокзалу. Після завершення матчу цими автобусами можна буде дістатись від до площі Є. Петрушевича та до кінотеатр ім. О. Довженка.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!