Шахтарі Львівщини можуть перекрити митні переходи з Польщею: деталі

2916 0
Голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець заявив, що у Львівській області шахтарі-страйкувальники мають намір 12 січня перекрити митні переходи з Польщею.
Фото: nv.ua

Фото: nv.ua

"Немає впевненості у шахтарів, що в січні вона (зарплата) буде виплачуватися, так само, як і в лютому. Вчора відбулося засідання місцевої організації незалежних працівників України. Також інша профспілка активізувався. Прийнято рішення провести збори по всіх інших шахтах в регіоні, саме у Львівській області, які повинні визначитися, приєднаються до страйку чи ні", - повідомив Волинець.

За його словами, шахтарі перекриють 12 січня митні переходи з Польщею, щоб привернути до проблеми увагу громадськості.

"Уже ухвалено рішення 12 січня перекривати митні переходи з Польщею для того, щоб привернути увагу не тільки центральних органів влади до того безладу, який утворився в паливно-енергетичному комплексі, і бездіяльності міністра Демчишина (міністра енергетики та вугільної промисловості України Володимира Демчишина) разом зі своєю командою, а для того, щоб привернути увагу всієї міжнародної громадськості", - додав Волинець.

Як відомо, 2 січня гірники шахти "Степова" ДП "Львіввугілля" (с. Глухів Львівської області) почали стихійний страйк через заборгованість із зарплат.

Джерело: Українська правда

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!