Ще 100 медиків у Львові отримають по 20 тисяч гривень допомоги

1293 0
Загалом від початку пандемії матеріальну допомогу надали 1 384 медичним працівникам.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

 101 медичний працівник у Львові, який інфікувався коронавірусом, отримає по 20 тисяч гривень допомоги. Відповідне рішення сьогодні, 11 грудня, прийняв виконавчий комітет ЛМР, – передає пресслужба міста.

Зокрема, за словами заступниці міського голови Львова й керівниці міського штабу протидії коронавірусу Галини Слічної, по 20 тис. грн зараз отримають медики з різних медичних закладів міста, в яких діагностували коронавірусну хворобу.

Читайте також: Була там, де важко. У пам'ять про лікарку анестезіолога Ірину Федоришин

Загалом від початку пандемії матеріальну допомогу надали 1 384 медичним працівникам. Із них 891 отримав допомогу по 10 тис. грн – лаборанти, лікарі, медичні сестри, молодші медичні сестри (ті, які надають допомогу хворим на коронавірус або з підозрою на цю недугу); та 493 – отримали і ще 101 отримають допомогу по 20 тис. грн – це медики з різних медичних закладів міста, які заразились коронавірусом.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!