Ще 115 інфікованих. Ситуація із поширенням коронавірусу на Львівщині

11635 0
Повідомляють про ще шість летальних випадків.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

Станом на ранок у Львові та у Львівській області інфікування коронавірусом лабораторно підтвердили у 5292 людей, із них у 115 – за минулу добу. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомляє заступник головного лікаря Львівської обласної клінічної інфекційної лікарні Ігор Берник.

Читайте також: Чому у Львові ІФА-тести на коронавірус не роблять масово, як обіцяли в МОЗ

Померли унаслідок коронавірусу, за даними Ігоря Берника, 143 людини. Станом на ранок 28 червня було зафіксовано 137 летальних випадків. Водночас одужав по області вже 741 пацієнт. Лише з інфекційної лікарні за минулу добу виписали чотирьох людей.

Зараз в інфекційній лікарні у Львові перебувають 186 хворих, 75% – старші за 50 років, 25% – у віці від 18 до 50 років.

«Стан хворих у відділеннях переважно тяжкий, отримують медичну допомогу. У відділенні інтенсивної терапії – 9-ро хворих. На ШВЛ перебувають троє пацієнтів у дуже тяжкому стані, з ускладненнями основного захворювання та супутніми хворобами», – говорить Ігор Берник.

Читайте також: Вражені Covid-19 легені помітні неозброєним оком. Патологоанатом про те, що показує розтин інфікованих

За даними міськради Львова, за минулу добу лабораторні центри провели 595 лабораторних досліджень на коронавірусну хворобу. Із них 495 – це нові проби. Усього позитивних результатів – 115, із них нові – 107. Із нових позитивних проб 46 належать мешканцям Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!