Ще 135 львівських медиків, які інфікувалися Covid-19, отримають фінансову допомогу

1398 0
Загалом від початку пандемії матеріальну допомогу отримало 1 669 медичних працівників.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Ще 135 медиків Львова, які працюють в умовах пандемії та інфікувались коронавірусом, отримають матеріальну допомогу у 20 тисяч гривень. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет ЛМР учора, 12 березня.

Читайте також: Медики, що відмовились від щеплення проти Сovid-19, можуть безкоштовно вакцинуватися згодом

Загалом від початку пандемії матеріальну допомогу отримало 1 669 медичних працівників. Із них 905 – по 10 тис. грн. Йдеться про лаборантів, лікарів, медичних сестер, молодших медичних сестер (ті, які надають допомогу хворим на коронавірус або з підозрою на цю недугу); та 764 отримали допомогу по 20 тис. грн – це медики з різних медичних закладів міста, які заразились коронавірусом.

Нагадаємо, що медичні працівники, які відмовилися робити щеплення від коронавірусу вакциною Сovisheld, все одно матимуть можливість повторно записатися на безкоштовну імунізацію іншим препаратом


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!