Ще два приміщення «Афери століття» повернули у власність міста

1744 0
Чотири роки тому з комунальної власності перереєстрували майже 20 приміщень.
Фото: google maps

Фото: google maps

Ще два комунальні приміщення у Львові, що їх місто втратило внаслідок так званої «Афери століття», повернули у власність громади. Про це повідомила керівниця управління комунальної власності Інна Свистун.

Учора, 31 серпня, Львівський апеляційний суд прийняв рішення на користь міста щодо приміщень на вул. Левицького, 22 (38,9 м) та вул. Пекарська, 93 (406,2 м).

Неправомірну реєстрацію провели на підставі неіснуючого розпорядження районної адміністрації та реєстраційного посвідчення БТІ. Мало того, що таких документів не видавали ці органи, тих документів просто нема в природі – їх мав би підвантажити в систему при вчиненні реєстраційної дії нотаріус, проте, як виявилося, очевидно, забув», – каже Інна Свистун.

Читайте також: Фігуранти «Афери століття» намагались перепланувати історичну будівлю у Львові

Нагадаємо, восени 2016 року управління комунальної власності ЛМР виявило, що десятки комунальних приміщень Львова перереєстровані на приватних підприємиць Ірину Сандул та Людмилу Малькову. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальні провадження, арештували 24 приміщення, а у ратуші провели обшуки.

Місту уже вдалось повернути у комунальну власність приміщення на вул. Зеленій, 202, Старознесенській, 194Замковій, 9Півколо та  Тесленка, 2. Цього року також повернули будинок на вулиці Лазаренка,25 та Свєнціцького, 7.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!