Ще двоє людей із коронавірусом на Львівщині померли

4040 0
Загалом на Львівщині померли 70 людей із підтвердженим коронавірусом.
Фото: freepik

Фото: freepik

На Львівщині померли ще двоє людей, у яких був коронавірус. Про це повідомила заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна.

Сьогодні в інфекційній лікарні помер чоловік зі Львова, 74 роки. В лікарню потрапив сьогодні. У пацієнта підтверджена коронавірусна інфекція.

Вчора, 6 червня, у 8-ій міській клінічній лікарні померла жінка 64 років. В лікарню пацієнтка поступила 21 травня. У неї також підтвердили Covid-19. Жінка мала супутні захворювання: негоспітальна двобічна пневмонія, важкий перебіг, ішемічна хвороба серця, кардіосклероз, цукровий діабет, наслідки перенесеного ішемічного інсульту.

Також вчора у 8-ій міській клінічній лікарні помер чоловік 87 років. Діагноз коронавірусної інфекції ще не підтвердили. В лікарню поступив 5 червня. У чоловіка чимало супутніх захворювань: захворювання шлунка, двобічна гіпостатична пневмонія, важкий перебіг, ішемічна хвороба серця, атеросклеротичний кардіосклероз, рак простати.

Загалом на Львівщині померли 70 людей із підтвердженим коронавірусом, із них 33 львів’яни. На коронавірус на Львівщині захворіла 2121 людина, із них 521 людина – вилікувалась.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!