Ще двоє політиків готові поручитись за Андрія Садового в Антикорупційному суді

1913 0
Обрання запобіжного заходу міському голові Львова розглядатимуть завтра, 27 листопада.
Фото: radiosvoboda.org

Фото: radiosvoboda.org

Народний депутат 9-го скликання Павло Бакунець сказав, що готовий поручитись за міського голову Львова Андрія Садового, якому САП висунула підозру у зловживанні владою. Про це ідеться на його фейсбук-сторінці.

Окрім того, поручитись за Андрія Садового готовий і колишній нардеп Сергій Кіраль, про що він написав у своєму Твіттері.

«Вважав і продовжую вважати, що справа щодо зловживань навколо індустріального парку «Рясне ІІ» не варта паперу, на якому надрукована», – каже Сергій Кіраль.

Читайте також: Чи відсторонять Андрія Садового від посади і що буде зі Львовом далі

Додамо, Сергій Кіраль під час продажу земельної ділянки нідерландській компанії CTP очолював управління зовнішньоекономічної діяльності міськради займався залученням інвестицій до міста.

Раніше про те, що готові поручитись за Андрія Садового, сказали екснардепи Олег Березюк, Олег Лаврик та Оксана Сироїд.

Нагадаємо, окрім Андрія Садового, САП оголосила про підозру у зловживанні владою і в. о. директора департаменту містобудування ЛМР Сергієві Коровайнику, який раніше очолював управління земельних ресурсів ЛМР. САП клопотатиме про обрання йому запобіжного заходу у вигляді застави в розмірі 10 млн грн. За Сергія Коровайника готові поручитись депутати ЛМР Ігор Телішевський та Любомир Босаневич.

Обрання запобіжного заходу Андрієві Садовому та Сергієві Коровайнику Вищий антикорупційний суд розглядатиме завтра, 27 листопада.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!