Ще одна ділянка вулиці Сербської у Львові стала пішохідною

1870 0
На ділянці вже встановили відповідні знаки та обмежувачі в'їзду.
фото павла сирватки/фейсбук

фото павла сирватки/фейсбук

Ще одна частина вулиці Сербської у Львові стала пішохідною. Йдеться про відтинок від вул. Валової до пл. Соборної. Відповідне рішення про це прийняли на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху ще наприкінці травня, а знаки та обмежувачі встановили напередодні у червні. 

Із такою пропозицією на комісії звернулося ТзОВ «Зірочка».

Читайте також: Навіщо і як робити Професорську пішохідною. Схеми реорганізації руху

«Ця ділянка була запланована як пішохідна зона кілька років тому. Вона мала бути другою пішохідною зоною навколо Бернардинів на додачу до основної - на площі Ринок. Покроково частини вулиці перетворювали в пішохідну зону,  тепер черга дійшла до цієї ділянки вул. Сербської»,  пояснює у коментарі Tvoemisto.tv начальник відділу розвитку вуличної інфраструктури департаменту міської мобільності ЛМР Павло Сирватка.

Усі роботи на ділянці вже виконали, зокрема встановили відповідні знаки та обмежувачі в'їзду. Їх проводили на замовлення Галицької районної адміністрації.

Ольга Коваль

Схеми з презентації міської комісії з безпеки дорожнього руху


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!