Ще одна лікарня у Львові знову прийматиме хворих на коронавірус

2046 0
Клінічна лікарня Львівської залізниці вже укладає контракт та формує команду.
Фото: Варіанти

Фото: Варіанти

Клінічна лікарня Львівської залізниці готується приймати пацієнтів з Covid-19. Від 19 жовтня заклад внесено до переліку «ковідних». Тут планують розгорнути 100 ліжок. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА Орест Чемерис.

Читайте також: Небажання вакцинуватися – це бунт проти держави в образі батька. Розмова з психологом

Медзаклад готовий надавати відповідну допомогу хворих на коронавірус, оскільки має необхідне обладнання, бо лікував хворих під час весняної хвилі пандемії. Наразі лікарня укладає контракт та формує команду.

«Список лікарень, які приймають пацієнтів з коронавірусом, в області збільшується у зв’язку з необхідністю. Адже, зараз наповненість лікарень становить 57,25%. У стаціонарі перебуває 2 806 осіб. За добу в області захворіло 943 особи, з них госпіталізовано 261 пацієнт. Всі «ковідні» лікарні повинні відповідати певним вимогам та мати в наявності обладнання, аби госпіталізовані пацієнти з коронавірусом отримували всі необхідні медичні послуги. До цих закладів від 19 жовтня долучається і клінічна лікарня Львівської залізниці», – зазначив Орест Чемерис.

Також до переліку «ковідних» додали Золочівську центральну районну лікарню та повернули з резерву Львівську обласну клінічну лікарню. Крім того, у львівському ОХМАТДИТі збільшать кількість ліжок більше ніж удвічі.

Нагадаємо, на початку жовтня Covid-хворих почали приймати 8-ма та 5-та міські клінічні лікарні Львова. Загалом на Львівщині 24 медзаклади визначені для лікування хворих на коронавірус.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!