Ще однією гостею Форуму видавців у Львові стане американська письменниця і музикантка Патті Сміт

1570 0
У 2018 українською книгу«Просто діти», яку в 2010 році написала Сміт, переклав Остап Гладкий для видавництва Vivat.
фото: бж

фото: бж

Уже у вересні українські книголюби зможуть побачитись онлайн на головному культурному фестивалі країни із всесвітньо відомою американською письменницею та музиканткою Патті Сміт. Про це повідомляють на сайті Форуму.

У минулому жінки — переїзд з Чикаго в Нью-Йорк, жебрацьке життя на вулиці, робота в книжковому магазині, зустріч із фотографом Робертом Меплторпом, яка змінила життя обох. Їхня історія дружби дуже зворушлива: вони жили в готелі «Челсі», де були представлені перші виставки Роберта; часом їм ледь вистачало грошей, аби купити сендвіч з сиром; вони разом мріяли і надихали одне одного.

Читайте також: Як Форум видавців змінює Львів і Україну. Відео

У 2018 українською книгу про особливості відносин між Патті та Робертом «Просто діти», яку в 2010 році написала Сміт, переклав Остап Гладкий для видавництва Vivat. У своїх мемуарах Патті детально і яскраво розповідає про їхнє з Робертом життя.

Під час 27 міжнародного Форуму видавців у Львові буде можливість обговорити цю історію із Патті Сміт. 

Нагадаємо, 27 Львівський міжнародний BookForum BookForum вперше відбудеться у онлайн-форматі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!