Ще одного курсанта з Львівщини, який загинув в авіакатастрофі, поховають не раніше, ніж за тиждень

55804 0
Хлопцеві зі Старосамбірщини було лише 22 роки.

Ростислава Булія із села Торчиновичі Старосамбірського району, який загинув внаслідок авіакатастрофи, що сталась увечері 25 вересня поблизу військового аеродрому біля Чугуєва, поховають не раніше, аніж за тиждень-два. Наразі триває ідентифікація тіла. Про це Тvoemisto.tv повідомив голова Старосамбірської райдержадміністрації Петро Назар.

Читайте також: Усе про авіакатастрофу військового літака АН-26 на Харківщині в один клік. Фото, відео

«Поховати курсанта Ростислава Булія батьки не можуть, оскільки спершу потрібно провести дослідження ДНК. У понеділок батько вже їздив до Харкова та здавав зразки ДНК. Для ідентифікації тіла потрібно щонайменше тиждень, а може й більше. Лише після цього його тіло мали б привезти додому. Ми всі в режимі очікування», – каже Петро Назар.

Нагадаємо, у авіакатастрофі, що сталась увечері 25 вересня поблизу військового аеродрому біля Чугуєва, загинули 26 людей.

Львівщина вже попрощалася з курсантом Віталієм Вільховим, який помер у лікарні після авіакатастрофи АН-26. Вижив лише курсант В’ячеслав Злочевський, який зараз перебуває у військовому госпіталі в Чугуєві. Низку тіл загиблих наразі неможливо упізнати, тому імена загиблих встановлюватимуть через ДНК-аналіз.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!