Ще одну частину Двірцевої на три місяці перекривають на ремонт. Як об’їхати

2327 0
Об’їхати площу можна за тимчасовою схемою організації дорожнього руху.
Фото: Андрій Білий

Фото: Андрій Білий

Від сьогодні на плоощі Двірцевій перекривають рух транспорту через черговий етап реконструкції. Про це повідомили у ЛМР.

Ця частина площі буде перекритою з 1 червня до 1 вересня. Об’їхати площу можна за тимчасовою схемою організації дорожнього руху.

Нагадаємо, що площу Двірцеву почали реконструювати 1 березня торік. Другий етап реконструкції розпочали 22 березня: закрили автостанцію та перенесли її за двома локаціями. З 26 березня для проїзду закрили праву частину вулиці Чернівецької, а на лівій організували реверсний рух. У травні на площу перестали курсувати трамваї. Частину площі відкрили та запустили туди громадський транспорт 7 грудня.

На іншій частині площі, яка буде пішохідною, будують фонтан, висаджують дерева та встановили вуличні меблі. Саме з цієї сторони курсуватиме приватний транспорт після реконструкції.

Вартість робіт, які виконує ТзОВ «Онур Конструкціон», становить 165,5 млн гривень без урахування підземного паркінгу. Проєкт виготовили у ЛКП «Інститут просторового розвитку», за яким на площі вже розділили потоки громадського та приватного транспорту, частково облаштували велодоріжки, озеленення та перенесли зупинки громадського транспорту ближче до залізничного вокзалу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!