На правах реклами

Ще один американський штат приєднався до ініціативи легалізувати спортивні ставки

1348 0
Американський штат Кентуккі поповнив список штатів, які підписалися під законодавчою ініціативою легалізації спортивних ставок у країні під авторством сенатора Джуліана Керролла. Приводом для такого рішення став майбутній перегляд Федерального Закону, що забороняє спортивний беттінг у Сполучених Штатах. Розгляд законодавчої ініціативи заплановано на наступний рік.

Чим продиктована необхідність легалізації

Штат Нью-Джерсі звернувся до Верховного суду для розгляду питання про легалізацію спортивних ставок на території штату. Під зверненням підписалися ще двадцять штатів, не дивлячись на активний опір найбільших спортивних асоціацій США. На думку фінансових аналітиків, економічна ефективність у разі позитивного вирішення питання принесе в бюджет країни близько 26 мільярдів доларів щорічного доходу. Раціональність рішення обґрунтовано економічними і соціальними чинниками:

• Податкові відрахування складуть приблизно 5,3 мільярда доларів.

• Завдяки легалізації спортивного беттінгу в країні можна створити 152 тисячі робочих місць.

• Тільки в штаті Міннесота економічний ефект досягне півмільярда доларів при податкових відрахуваннях 107 мільйонів.

Експерти заявляють, що процвітання нелегального бізнесу на спортивних ставках перешкоджає наповненню бюджету і оцінюється в 150 мільярдів доларів. Зовсім не проблема wetten online bonus ohne einzahlung. Скасування дії федерального заборони PASPA підніме економіку штатів за рахунок податкових відрахувань і дозволить створити тисячі робочих місць.

Позиції законопроекту в Кентуккі

Запропонована законодавча ініціатива у штаті Кентуккі продиктована значним дефіцитом місцевого бюджету, який перевищив мільярдну позначку. Кошти від спортивного беттінг планується направити на підтримку державних програм у галузі освіти і пенсійного забезпечення. Наразі кожний гравець може скористатись в інтернеті hier können Sie Live Wetten online spielen. Поданий законопроект містить такі положення:

• Комісія штату по спортивним скачкам уповноважена розробити механізм регулювання ставок і здійснювати контроль.

• Для всіх операторів спортивних ставок на території штату передбачений ліцензійний збір (250000 $) і відрахування 20 %.

• Передбачено запровадження жорсткого покарання за фальсифікацію результатів спортивних подій.

За словами сенатора штату Кентуккі, Джуліана Керролла, певну частину коштів спрямують на розвиток скачок. Законопроект може набрати чинності за умови скасування федерального заборони PASPA.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!